Zakelijk vastgoed financieren

Zakelijk vastgoed financieren

Als u vastgoed (zoals verhuurde woningen) wilt verbouwen of kopen, dan heeft u een zakelijke financiering voor vastgoed nodig. Ook voor herfinanciering bij het uitbreiden van uw portefeuille is het goed om uw zakelijke vastgoedfinanciering onder de loep te nemen. NIBC Vastgoed Hypotheek is onderdeel van de NIBC Bank N.V. en heeft meer dan 75 jaar ervaring. Deze ervaring zetten wij van harte in om u te helpen met de beste zakelijke lening voor uw vastgoed. Wij vertellen u graag meer over zakelijk lenen voor vastgoed.

Welk zakelijk vastgoed financieren?

Een zakelijke lening voor vastgoed kunt u uitsluitend gebruiken voor de financiering van zakelijk vastgoed, zoals verhuurde woningen. Een zakelijke vastgoedfinanciering kan dus niet worden gebruikt voor het financieren van een privéwoning. De focus van NIBC Vastgoed Hypotheek ligt op het financieren van verhuurde (of te verhuren) woningen, waarbij in grotere portefeuilles case-by-case ook non-residentieel vastgoed meegefinancierd kan worden. Inmiddels is het mogelijk om voor verhuurde woningen in héél Nederland een financiering aan te vragen. In steden waar een hogeschool of universiteit is gelegen, kunnen ook studentenwoningen gefinancierd worden.

Een zakelijke financiering voor uw vastgoed, hoe werkt dat?

Voor uw aanvraag om zakelijk vastgoed te financieren, hanteert NIBC  we een vlotte werkwijze en transparante procedure. NIBC hanteert een maximale loan-to-value van 85%. De minimale eigen inbreng bij een zakelijke vastgoed-lening ligt dus op 15%. De loan-to-value (LTV) is de hoogte van de financiering gedeeld door de waarde van het onderpand in verhuurde staat.

U profiteert bij NIBC Vastgoed Hypotheek van een gunstige rente op een zakelijke lening voor vastgoed. Naast een vast contactpersoon, heeft u te allen tijde inzicht in uw zakelijke vastgoed financiering dankzij ons online-portaal. Hier vindt u de maandelijkse kosten, de maandelijkse rente en de aflossing in een handig overzicht.

Persoonlijk en deskundig advies

Wilt u een financiering voor zakelijk vastgoed? NIBC Vastgoed Hypotheek financiert kleine en grote zakelijke beleggers. Wij werken samen met deskundige, onafhankelijke adviseurs en taxateurs. Daarnaast delen wij onze jarenlange ervaring graag in het geven van helder en onderbouwd advies, toegespitst op uw situatie. Snel schakelen, deskundig advies en persoonlijk contact staan bij ons centraal. Neem vrijblijvend contact met NIBC Vastgoed Hypotheek op voor meer informatie.