Beleggingspanden financiering

Een beleggingspanden-financiering is een passende vorm van financieren als u wilt investeren in vastgoed voor de verhuur.  Als u een beleggingspand-financiering afsluit dan wilt u zeker zijn van uw zaak.  NIBC Vastgoed Hypotheek is onderdeel van de NIBC Bank N.V. en heeft meer dan 75 jaar ervaring. Met onze vastgoedleningen en duidelijke financieringsvoorwaarden helpen wij kleine en grote beleggers met het (her-)financieren van beleggingspanden. Wij vertellen u er graag meer over.  

De meest aantrekkelijke bank in het vastgoed

Wij financieren (portefeuilles van) beleggingswoningen door heel Nederland. Leningen voor het beleggen in vastgoed variëren van EUR 100.000,- tot EUR 10 miljoen.

De maximale verstrekking is 85% van de waarde, afhankelijk van locatie en energielabel.

U schakelt altijd met een expert. Met onze ‘’Think Yes’’ mentaliteit denken wij graag met u mee in oplossingen.

Alles over uw financieringen in één overzicht via de klantenportal van NIBC Vastgoed Hypotheek. In de portal zijn naast het lening saldo ook de maandelijkse rente/aflossing en de correspondentie met betrekking tot de lening te vinden.

Nieuwbouw, verbouw, projectontwikkeling en transformaties met verbouwkosten tot EUR 10 miljoen.

Wij bieden een aantrekkelijke rente voor klanten met hogere obligo’s en/of financieringsaanvragen. Zie hiervoor de rentes op onze website.

Beleggingspanden financieren

Bij NIBC Vastgoed Hypotheek kijken wij graag met u mee naar de financiering van beleggingspanden op het gebied van vastgoed.

Ehud Neuhaus J Mgztxxdym Unsplash
Hoe beleggingspand financieren?

U kunt een beleggingspand volledig financieren met eigen geld, maar u kunt er ook voor kiezen een deel van de investering te financieren. Bij NIBC Vastgoed Hypotheek kunt u, afhankelijk van de locatie en het energielabel, tot maximaal 85% van de marktwaarde in verhuurde staat gefinancierd krijgen middels een zakelijke vastgoedhypotheek. Door onze duidelijke financieringsvoorwaarden weet u als belegger waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.  

Beleggingspand financieren met deels eigen vermogen 

Voor een beleggingspanden-financiering hanteren wij een maximale loan-to-value van 85%. De loan-to-value (LTV) is de hoogte van de financiering gedeeld door de waarde van het onderpand in verhuurde staat. Met een redelijk beperkte eigen inbreng maken wij het mogelijk om te investeren in vastgoed voor de verhuur. Wilt u een beleggingspand financieren en berekenen hoe dat eruit komt te zien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de casus te bespreken. Daarnaast hebben wij ook onafhankelijke adviseurs en taxateurs waarmee u contact op kunt nemen voor verdere vragen.   

Beleggingspand hypotheek rente  

U profiteert bij NIBC Vastgoed Hypotheek van een gunstige rente op een zakelijke lening voor vastgoed. Naast een vast contactpersoon, heeft u te allen tijde inzicht in uw zakelijke vastgoed financiering dankzij ons online klantenportaal. In de online klantenportal is het mogelijk om de hoogte van uw lening in te zien, uw maandelijkse kosten voor rente en aflossing en is het mogelijk om administratieve wijzigingen door te voeren. Voor uw aanvraag om zakelijk vastgoed te financieren, hanteren we een vlotte werkwijze en transparante procedure 

Waarom kiezen voor NIBC Vastgoed Hypotheek?

Als u een beleggingspand wilt financieren, dan zit u helemaal goed bij NIBC Vastgoed Hypotheek. We bieden financieringsmogelijkheden voor zowel de kleine als de grote beleggers. Snel schakelen en persoonlijk contact staan bij ons centraal. Wij denken graag met u mee om de juiste beleggingspanden-financiering te vinden. Daarnaast hebben wij heldere en duidelijke financieringsvoorwaarden zodat u niet voor verassingen komt te staan en het beoordelingsproces soepel en snel kan verlopen. Wilt u graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons voor meer informatie. 

Proces van aanvraag tot financiering

 • Neem contact op met ons of een van de aangesloten adviseurs*. Zodra u contact heeft opgenomen wordt u begeleidt bij het indienen van de financieringsaanvraag, waarbij er direct op voorhand een screening wordt gedaan of uw aanvraag op hoofdlijnen past binnen de kaders van de NIBC Vastgoed Hypotheek.

  *Let op: Aan de adviezen en taxaties zijn kosten verbonden. De adviseur en taxateur zijn onafhankelijk, NIBC is niet verantwoordelijk voor het advies en de taxaties.

 • U loopt samen met ons of de aangesloten adviseur het aanvraagproces door, zodat de aanvraag bij ons in de systemen komt. Als de aanvraag op hoofdlijnen passend is binnen de acceptatierichtlijnen, ontvangt u in de regel binnen 2 werkdagen de indicatieve offerte.

 • Indien u akkoord bent met de indicatieve offerte moet er een taxatierapport opgesteld worden. De aangesloten taxateurs* vindt u op onze website. Deze taxateur zal o.a. vaststellen wat een redelijkerwijs te verwachten markthuur en marktwaarde in verhuurde staat is.  

  *Let op: Aan de adviezen en taxaties zijn kosten verbonden. De adviseur en taxateur zijn onafhankelijk, NIBC is niet verantwoordelijk voor het advies en de taxaties.

 • In overleg met ons of de aangesloten adviseur verzamelt u alle stukken die benodigd zijn voor een definitieve beoordeling. De benodigde stukken vindt u in de stukkenlijst bij de indicatieve offerte.

 • Na ontvangst van het complete dossier beoordelen wij uw aanvraag.

  Vanaf het moment dat een dossier compleet is, incl. taxaties, is ca. 1 -1,5 week benodigd voor finale beoordeling.

  Als wij vragen hebben naar aanleiding van de aangeleverde stukken kan dit langer duren.

  Bij bouwfinancieringen is de doorlooptijd veelal langer.

  Bij drukte, speciaal rond jaareinde en de schoolvakanties, kan het proces langer duren.

Kom direct in contact met één van onze specialisten via info@vastgoedhypotheek.nl
Ma-vr 09:00 - 17:00
Open
Daria Nepriakhina Znu3erdabaw Unsplash