Screenshot Eind Beeld

Wij zijn NIBC Vastgoed Hypotheek

Kies voor aan­dacht

Aandacht is een sleutelwoord voor ons. In het woord aandacht komen veel elementen samen die vertellen hoe wij ons werk beleven. Denk aan ambacht, persoonlijke interesse en creativiteit. We zien onszelf graag als specialisten die dagelijks meerwaarde creëren voor u, de klant.

We zijn liefhebbers van vastgoed. In een markt met veel nieuwkomers zijn wij de bank met 75 jaar ervaring. We are here to stay! We zijn een partner voor de lange termijn en dat vertrouwen stralen we ook uit naar buiten. Naast onze scherpe voorwaarden typeren betrouwbaarheid en expertise onze dienstverlening.

NIBC is al 75 jaar de ondernemende bank die denkt en doet als ondernemers. We zijn flexibel en schakelen snel.

Werken bij

 • NIBC Vastgoed Hypotheek

  Kom ons team versterken en kijk hier voor de openstaande vacatures!

Yannis Abelas Qnwyywxcz4s Unsplash

Al 75 jaar een begrip in Den Haag

 • NIBC Vastgoed Hypotheek is onderdeel van NIBC Bank N.V. (NIBC), een gevestigde Nederlandse bank. In 1945 is NIBC opgericht door de Nederlandse overheid voor de financiering van de naoorlogse wederopbouw. Zij is voortgekomen uit de Maatschappij tot Financiering van Nationaal Herstel.

  De naam van deze maatschappij werd in 1971 veranderd in De Nationale Investeringsbank. De bank werd in 1999 omgedoopt tot NIB Capital N.V., wat later werd ingekort tot NIBC Bank.

Nibcdenhaag

Onze oprichters

 • Het team van NIBC was in 2015 de eerste partij die een brug wilde slaan specifiek voor woningbeleggers. Dirk van den Beukel en Lenny Overduin lichten toe: “Wij merkten dat beleggers op dat moment slecht bediend werden. Samen met collega's Daan van der Ree en Amer Jagesar hebben we toen de NIBC Vastgoed Hypotheek gelanceerd. Met de vastgoedkennis en ondernemerszin die NIBC kenmerken, heeft de NIBC Vastgoed Hypotheek zich de afgelopen jaren met een groot aantal klanten ontwikkeld tot een serieuze partij op die vastgoedfinancieringsmarkt”.

  Meegroeien
  “Wij zijn de afgelopen jaren meegegroeid met onze klanten”, vervolgt Van den Beukel: “We hebben startende beleggers zien uitgroeien tot partijen met indrukwekkende portefeuilles. De markt zat mee. Vastgoedeigenaren durfden te investeren, dat is waar. Maar het is ook ontzettend mooi dat wij de groei van die beleggingen mede mogelijk hebben gemaakt.” De focus ligt vanaf het begin van de Vastgoed Hypotheek op woningbeleggingen. Daaraan is de afgelopen vijf jaar niks veranderd, aldus Overduin. “We financieren uiteraard ook niet woningen en combinatie-panden waar het gaat om grotere beleggers. Daarbij geldt een duidelijke restrictie: het niet woningdeel mag niet groter zijn dan een kwart van de lening. Mocht dat wel het geval zijn, dan verwijzen wij dergelijke beleggers naar elders binnen NIBC voor een ander product.”

IMG 8964

Kom direct in contact met één van onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9:00 - 17:00 uur bereikbaar via de mail (info@vastgoedhypotheek.nl) of telefoon.