Terug

De weg naar 100 woningen in één jaar!

Vodcast Header
;

In gesprek met Wouter Langeveld.

Vastgoed Strategen, gemaakt door en voor beleggers, geeft een boeiende kijk op vastgoed en het beleggen in vastgoed. Dirk Taat neemt je mee en gaat aan tafel met ervaringsdeskundigen die hun wijsheid graag delen met je.  

Dit keer gaat Dirk Taat in gesprek met Wouter Langeveld. Een man gepokt en gemazeld in het Haagse vastgoed. Iemand die vertelt over zijn eigen, boeiende vastgoedgeschiedenis en ingaat op de nieuwe wegen die hij recent is ingeslagen met zijn vastgoedbedrijf. Maar die ook op nuchtere wijze zijn ongezouten mening geeft over de huidige woningcrisis (“vastgoedbeleggers krijgen de schuld, terwijl corporaties door de eigen overheid zijn afgeknepen en hun woningvoorraad moesten verkopen. Vaak aan beleggers.”), de wurggreep van de overheid (”vastgoedpartijen willen graag ontwikkelen, maar worden geremd door stroperige besluitvorming en knellende wet-en regelgeving.”) en de gevolgen van de overheidssteun tijdens de pandemie (“ik ben bang dat de verwachte economische crisis alsnog gaat komen.”).

Kortom, boeiende materie voor iedereen geïnteresseerd is in vastgoed en die graag het naadje van de kous wil weten. Luisteren dus! 

Disclaimer: Deze vodcast is gemaakt in samenspraak met NIBC Bank N.V., maar niet namens NIBC Bank N.V.